Välkommen hit! bloggen handlar om heminredning, pyssel,decoupage, fotografering och om att vara periodvis ensam mamma alltså livet i största allmänhet

onsdag 23 oktober 2013

Prickar färg

Oj oj oj nu var det länge sedan jag var här. 
Idag har jag varit på workshop med jobbet, kul och alltid inspirerande;)) vi har prickat färg! Har du testat det ngn gång? Vi hade ett löv var, mitt löv hade ljusaste färg gult och mörkaste färg svart. Mellan dessa två färger skulle vi sedan göra alla varianter som fanns på lövet. Vi hade några färgpuckar i grundfärger att blanda med. På mitt löv fanns grönt brunt och lite brunt oxå i olika varianter.


Idag har jag jobbat min sista dag på jobbet. På måndag börjar ngt nytt, spännande! Jag kommer att börja på en ny förskola då. 

Annars är det lugnt i lägret, pluggar galet. Håller just nu på att resencera en konstnärsbiografi som handlar om per Gessle. Boken är en tegelsten pust!! Men vilken fantastisk karriär han gjort, jag hade nog inte helt koll på det innan denna bok:) boken är bra och är man ett PG fan är boken ett måste.

Imorgon är jag ledig ska skriva klart sista diskussionen i uppgiften sen har jag två böcker och tre artiklar att läsa..japp jag har inga sysselsättningsproblem i alla fall hihi

Hoppas ni har det bra alla denna lillördag hmm verkar som jag ofta skriver inlägg på onsdagar? Måste ha blivit en vana

Superkramar till er/Ellinor2 kommentarer:

  1. Nytt jobb, vad spännande. GRATTIS! Förstår att du har fullt upp men bara man trivs och har roligt brukar det gå bra. Ha en härlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Kikar in och önskar dig en trevlig helg
    kram Rosa

    SvaraRadera