Välkommen hit! bloggen handlar om heminredning, pyssel,decoupage, fotografering och om att vara periodvis ensam mamma alltså livet i största allmänhet

söndag 6 oktober 2013

färglära och måleri

hejsan alla fina;))

jag har varit på min kurs igen, jag bara älskar den!! har du någonsin haft känslan av att: yes här hör jag hemma det är ju här jag ska vara!!
eller bara äta lunch med en kurskamrat och diskutera något spännande ämne och inte behöva förklara vissa termer utan personen i fråga vet vad det är jag talar om. ja det känns så bra:)))

sen allt roligt vi gör wow! vi har målat akryl, akvarell, readymix, torrpastell, oljepastell, akvarellkrita, akvarellpenna, akvarellfärg, temeperablock.

jag gjorde en upptäckt oxå: att måla med torrpastellkrita var jättekul det kommer jag nog göra igen;))

annars har vi gått och gått, ätit massor, varit på puben och pratat och pratat och pratat. så kul ser verkligen fram emot nästa tillfälle 8 november

på tisdag kommer maken hem efter att varit borta i sju veckor-han är saknad kan jag lova!! när han är hemma ska vi fortsätta renovera badrummet jag håller tummarna för att det ska bli klart haha vi får väll se, det tar så lång tid:((  eftersom han är byggaren i familjen så blir det ju stillastående i typ sju veckor;)

 nu ska jag sova visar fler bilder från min fantastiska helg i veckan

ha det gott
kram ELLINOR


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar