Välkommen hit! bloggen handlar om heminredning, pyssel,decoupage, fotografering och om att vara periodvis ensam mamma alltså livet i största allmänhet

tisdag 24 september 2013

Färgnyanser

Hej alla!

Sitter och myser framför  brasan- äntligen är det dags att elda:-))
Härligt, skönt, underbart kylig höst- 10 grader och blåst.
Jag drar min filt tätare omkring mig brrr
I mitt liv just nu är det plugg-plugg, läser för tillfället om färg, blandningar och nyanser
Det är en hel vetenskap, det visste jag inte innan min kurs-i alla fall inte hur omfattande det är. 
Idag skulle vi måla på jobbet barnen ville blanda färg det skulle bli lila - då är det viktigt att det är rätt nyans av blå och röd.
 Och det funkade med studierna i ryggen visst jag precis vilken nyans jag skulle föreslå och färgen blev klockren:))) kul, hur är du är du duktig att blanda färger? Själv har(läs hade) jag en förmåga att dassa till alla färger som skulle blandas. 
Det är s***kul detta jag bara leker med färger och funderar på vad mitt konstnärliga utvecklingsarbete ska innehålla, någon form av skulpterande.  med gips tror jag;)) vi får se.

Ha det bäst!

kram Ellinor

3 kommentarer:

 1. Hej Ellinor!låter spännande med färger :) mycke man inte vet..ja nu är det riktig höst brrr o mörkt tidigt om kvällarna.Ha en fin vecka! kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det mysigt att kura framför brasan, tända ljus och mysa. Färger är kul, har målat lite förut men hinner inte just nu. Men de är en halv vetenskap det här med färg. Men vad rolig din utbildning låter!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hejsan
  Ojoj vilken rolig/härlig kurs du verkar gå....den skulle jag nog gillat åxå. Blanda färg är ju så spännande, men jag får sällan till riktigt skarp färg.
  Så kul att få läsa om vad ni gör på kursen,,,,
  Kram lolla

  SvaraRadera