Välkommen hit! bloggen handlar om heminredning, pyssel,decoupage, fotografering och om att vara periodvis ensam mamma alltså livet i största allmänhet

söndag 28 oktober 2012

spöken runt knuten

natten som var har jag nog haft spöken som vandrat omkring i mitt hem-ialla fall tycks min hund tro det. han har tokskällt flera gånger-aj mitt arma huvud;)) ungefär som att ha småbarn hehe så jag känner mig lagom mojjig nu, men vilken tur att vi har fått sova en timme extra inatt.

hunden ja han lugnade sig inte förrän äldsta dottern kom hem från krogen. jag tror hon jagade bort spökena vad tror du???

idag är det ett strålande väder härligt- det varit mycket frostigt inatt så alla löv faller från träden idag.

när jag skjutsade in dottern igår så åkte vi förbi stället dit alla går iden här stan.  alla var halloweenutklädda-kul. ungdomarna verkar har tagit till sig halloween men jag har inte haft nån påhälsning av småspöken vid dörren! har du det hemma hos dig?? förr om åren kom det alltid ett gäng tandlösa: BUS ELLER GODIS!!!
men vem vet traditionen kanske inte lever hos barnen idag? förresten så väll inte halloween förrän den 30 oktober?jag har i alla fall en stor pumpa och lite smådekorationer påtrappen idag.

dagens happening är att åka till grannstaden och byta ett par fotbollskor. vi var där i fredags och igår upptäckte matilda att skorna vi köpt var olika:(( precis lika förrutom dobbarna som var olika. inte ens försäljaren märkte ju nått.... så jag stoppar in matilda och mamma i bilen och far iväg igen, vem vet det kanske blir en trevlig utflykt??vad gör du denna söndag?

kramen ELLINOR;)

4 kommentarer:

 1. Godkväll vännen! Halloween är inget som fastnat här hos oss. Och inte kommer det några små och frågar bus eller godis, men det kanske beror på att vi bor mitt i skogen kanske?! Men pumpa till trappan har vi också men det mest för Eriks skull, det har stått ett tag så vi kanske får göra en ny... Den ser liksom lite ledsen ut.
  Hoppas er utflykt blev bra. Här ses inga spöken bara möss;)......
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan nä här ser vi inga spöken .. men när jag jobbar kan det hända att jag stöter på nån
  ha en bra vecka
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Du frågade om tidningen med mitt reportage. jeanne dÁrc Living, nr 10/ 12 är det!

  SvaraRadera
 4. De där spökena har visat sig både förra helgen och i veckan, de var visst godis sugna X 2!

  Trevlig helg på dig!

  SvaraRadera