Välkommen hit! bloggen handlar om heminredning, pyssel,decoupage, fotografering och om att vara periodvis ensam mamma alltså livet i största allmänhet

söndag 25 december 2011

GOD JUL

eller god fortsättning som det heter till er alla!



jaha nu är all förväntansfull spänning över-iaf för våra ungdomar, men om sanningen ska fram var de ganska lugna ;))) vi var ju hemma och försökte fixa egna traditioner i år.
Vi tänkte att nu är det dags för oss att bestämma själva över julen, det gjorde vi och dagen kvällen förflöt lugnt- jätteskönt.
så nu har vi mallen klar så här kommer vår jul att vara i alla år ler* snart kommer väll tjejerna hem till jul och så småningom med respektive och kanske med några barnbarn vartefter.oj vad gamal jag blir;((( hoppas det tar lång tid dit.

iaf dagen fylldes med grötfrukost-förmiddagsfika med mor och far-lunchpromenad(alla följde med!)-kalle anka-julbord-julklappsöppning(alldeles för många som vanligt hihi)-julfilm-somna i soffan(tradition??)

en skön jul!!

kram på er alla
ELLINOR

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt att få fira jul hemma. Det gjorde vi för andra året i år och det är härligt avslappnat. Trots att inte alla förstår varför man inte kan göra som alltid och åka runt som en tok:)!
    Låter som ni har haft en hel skön jul!
    Trevlig kväll!
    Kram kram

    SvaraRadera