Välkommen hit! bloggen handlar om heminredning, pyssel,decoupage, fotografering och om att vara periodvis ensam mamma alltså livet i största allmänhet

fredag 11 maj 2012

crazy friday

fredag...härligt idag har jag semester skönt men a lot to do imorgon har vi konfirmationsfest här hemma. matilda konfirmerar sig och släkten kommer. vi blir ca 15 pers inte så många....men ändå.
nya vita skålen passar bra med de andra  eller  hur;))
jag tycker de har lite samma stil

jag älskar de här hjärtana

jag och matilda började vår dag med att skjutsa amanda till praktiken sen var vi och handlade mat, lite dryck och ett nytt uppläggningsfat;)) i den affären hittade jag en rolig liten skylt till trädgården oxå:)
kul skylt..visst behöver man sätta sig på en stol och fundera
 mitt i trädgårdsgörandet ibland??
Nu var klockan 11.30 och vi handlade hamburgare med oss hem och precis när vi satt ner rumpan på stolen ringer amanda......hon mådde inte bra så det var bara att kasta i sig maten och åka och hämta hem henne igen

kl. 12.30 var vi hemma igen nu dricker jag kaffe och sedan ska jag städa huset...men sen mina kära vänner då finns det tid till en rulle film...jägarna 2 ligger på soffbordet och väntar. den sitter fint efter denna dag;)))

ja det var min fartfyllda*ler dag.  vad har du gjort idag denna helt vansinniga fredag??

trevlig helg på er!!

superduperkramar ELLINOR

2 kommentarer:

 1. Visst är dom fina de skyltarna ..har också köpt en

  Ha en bra helg
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Vissa dagar är helt galna...... Här har regnet öst ner så det blev inte riktigt enligt planerna idag. Tanken var trädgårds arbete.... Men det blev en bok istället;). Inte fel det inte!
  Hoppas att allt blir bra i morgon för er!
  Kram kram
  Ps! Skylten är kanon fin! Skulle kanske skaffa en också...) Ds!

  SvaraRadera