Välkommen hit! bloggen handlar om heminredning, pyssel,decoupage, fotografering och om att vara periodvis ensam mamma alltså livet i största allmänhet

onsdag 16 maj 2012

lill-lördag...

hej hopp
lill-lördag på riktigt idag eller hur? imorgon är det ju ledigt me like. annars tycker jag att onsdagar är som vilken vanlig dag som helst;) vad tycker du?? har du något speciellt för dig på onsdagar för att det är lill-lördag???

jag har överlevt konfirmationen!!yes...men hallå vad håller vi på med mannen och jag: stressar och far och snärjer för att släkten ska komma på middag??? nej vi har nog lärt oss något till studentfesten som vi ska ha hemma i juni....då är det långsiktig planering och luuugn som gäller(ska man tro detta hihi, hoppas det:))

igår var jag med i mitt livs första motionslopp. trodde väll aldrig att jag skulle hamns där;) och dessutom springa så gott som hela!!! men faktiskt blev jag taggad att springa ihop med en massa andra svettisar*blink. runt omkring stod folk och hejade, massor av musik och peter siepen!!!! som kommentator
here we gooo...


helt galen.....

ha en bra lill-lördag!!!

kramelikram ELLINOR

2 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Ja du varför stressar man så när man ska fira något?! Vi har också taggat ner med det och det brukar bli lika bra och trevligt ändå:). Inte dåligt att du sprang hela loppet! Visst är det en härlig kännsla när man rycks med av alla runt omkring som får en att orka mer än man gjort förut.
    Hoppas du får en härlig ledighet!
    Kram kram

    SvaraRadera