Välkommen hit! bloggen handlar om heminredning, pyssel,decoupage, fotografering och om att vara periodvis ensam mamma alltså livet i största allmänhet

söndag 17 juni 2012

klart slut

 hallojsan alla bloggers!

nu äntligen har vi haft studentfest. innan själva dagen D var det fullt upp-mannen och jag har varit som skållade råttor hit och dit...men nu nu är det ...slut...phhuuuu, känns skönt att kunna andas igen;))
studenten  i egen hög person
som ni vet så hade vi översvämning i källaren förra sommaren, det kom in avloppsvatten:(((
inte najs:@ :@
småkusinerna var där;))

...och syrran såklart...
men i alla fall nu hade vi bestämmt att det skulle kopplas på  en backventil så det inte skulle hända igen sen skulle dagvatten o avloppsvatten separeras i olika rör ut till gatan osv... alltså skulle här grävas EFTER studenten- men vi vet ju hur hantverkare är ;)) så de ringde och sa vi kommer nu!!nej tänkte jag(ni vet efter studenten..) i vilket fall som helst så kom de hit och började gräva upp hela framsidan av tomten förra veckan, så det kolliderade lite med studenten, hmmm vad göra? inte mycket, jag bestämde mig för att inte se eländet, lyckades väll så där:/ men vi hade ju i alla fall ordning på baksidan av huset och tur är väll det:))))
...sedan drog dom iväg....
festen blev lyckad och amanda var glad att skolan var slut och leran stod öppen på framsidan av huset...ja så ser mitt liv ut just nu hihi det känns lite för mycket om ni förstår vad jag menar?´*ler
hemma igen

festen kan börja

vad har du gjort då? du kanske oxå har varit på skolavslutningar i fredags? skriv gärna en rad och berätta

kramelikram
ELLINOR

2 kommentarer:

 1. Hejsan skönt att vädret har varit skapligt under avslutningar och student.
  Jag var på två av mina barnbarns avslutningar..det var så fint ..de är 9 o 6 år

  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Förstår att det varit mycket. Ja se hantverkare;). Men man får se att det är skönt att få det gjort. Härligt att studenten nu är klar! Här har vi två år kvar tills det är dags för Hanna. Så vi har bara firat sommarlov:).
  Kram kram

  SvaraRadera