Välkommen hit! bloggen handlar om heminredning, pyssel,decoupage, fotografering och om att vara periodvis ensam mamma alltså livet i största allmänhet

måndag 24 september 2012

ny kollektion och datorstrul

halloj alla fina!

jag har datorkrångel:@:@:@. hur kul är det? jag saknar er och bloggen, just nu har jag lånat amandas dator-till hennes stora förtvivlan hihi
tänk att man kan bli så beroende av en blogg*fniss. jag kommer att skriva blogg så ofta jag bara kan. jag ska nog lämna in den till något som heter it-akuten-hoppas att de kan fixa mitt strul så allt kan bli som vanligt igen;))

idag är det måndag och en ny arbetsvecka med nya utmaningar*blink. känns härligt eller hur;) 

idag har jag slutat tidigt och varit och handlat lite underkläder och jag hittade rätt storlek(brukar annars ha problem med storlekar:(. MEN idag mina kära vänner idag stämde precis allt-allt snyggt fanns i min storlek:)))) tack för det lindex! 
har ni förresten sett att de släpper misonikollektionen kl.00.00 idag? snygga roliga kläder med galet mönster! jag är lite sugen på shoppingen :)))


några smakprov finns här

men tryck på länken

ovanför

så kommer du till kollektionen
helt galet och såå snyggt
det var allt från mig nu ska jag hoppa i bingen, hihi

hoppas du får en bra vecka 
många kramar ELLINOR

2 kommentarer:

 1. Data strule inget kul....... Hoppas det löser sig snart!Japp det kanske får bli en tur till Lindex i morgon. Undrar om det finns något kvar som passar mig närjag kommer. Skönt med lyckad shoping.
  Go vecka till dig!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygga kläder...och det är ju inget kul med datstrul..hoppas det löser sig snart.
  ha en bra vecka
  kram Rosa

  SvaraRadera