Välkommen hit! bloggen handlar om heminredning, pyssel,decoupage, fotografering och om att vara periodvis ensam mamma alltså livet i största allmänhet

tisdag 4 september 2012

vi har en trappa

jag har ridit islandshäst:)))
 
igår åkte min mor, matilda och jag till "gibraltar turridning"för att rida en entimmestur på islandshäst. det är 25 år sedan jag red-då sex år på ridskola och ett år med egen foderhäst,
sen tröttnade jag 17 år och mycket annat lockade *fniss.
men nu!  vilken känsla det var som de 25 åren inte fanns och att bara få köra in nosen i en hästman underbart!!! jag har massor av doftminnen kring hästar har jag upptäckt-ni vet man ska ju undersöka allt med sina sinnen;))
silfurtoppa- en helt suverän fotölj. det kändes som att sitta
 i en fotölj då vi töltade, inte något skumpigt trav där inte:))
visst är hon snygg det lilla stoet!
matilda har inte ridit förut och min mor har nog inte ridit på 30 år, men turen var helt fantastisk och de som ägde gården trevliga goa människor.
here we go;))
 
det var min måndag det!! absolut åker jag tillbaka dit annars har jag tvättat städat handlat tränat i helgen.
 
 i söndags pimpade jag vår nya trapp-finfint
 vi hade ju översvämmning i källaren förra året så nu har vi grävt och fixat en backventil och så, så nu kan det aldrig komma in avloppsvatten igen:))))yipiee
 men då vi gjorde detta så rök trappen på framsidan. så innan mannen reste iväg var trappen färdig så skönt att slippa gå in igenom altandörren. men det fattas lite räcke och ledstång och det finns inget grus framför...men men vi har en trapp!!
 
nu ska här fixas middag!! hoppas du har en skön kväll
kramelikram ELLINOR

2 kommentarer:

 1. trots att jag är häst tjej sedan barnsben så har jag aldrig ridit islandshäst. Blir lite avundsjuk där faktiskt;). Men vi har ju tre hästar själva här hemma på gården såjag får nog nöja migmed dom:).
  En trappa är bra att ha!;)........
  Kramkram

  SvaraRadera
 2. hejsan
  men men vad härligt att rida på tur.
  Jag har också varit hästtjej även som vuxen har jag haft hästar, men måsta tyvärr sälja mina 3 när jag skilde mig och flyttade till lägenhet.
  Jag har själv haft en kolsvart islands hingst såååå otroligt vacker.
  Blir sugen att börja rida igen, min systerdotter har ju en massa hästar så det finns på nära håll.
  Ha en fin dag
  kram lolla

  SvaraRadera