Välkommen hit! bloggen handlar om heminredning, pyssel,decoupage, fotografering och om att vara periodvis ensam mamma alltså livet i största allmänhet

söndag 22 januari 2012

dilemma

god natt alla fina!

verkar vara ett lurigt sätt att börja ett inlägg men..men här kommer ett dilemma
rosenmönstret har jag målat för ca 20 år sen

jag hoppas att ni haft en bra helg! min helg har som vanligt rasslat förbi i superfart. i lördags var familjen här på middag och fika eftersom matilda har fyllt 15 år, hurra,hurra;))

jag har svårt att bara måla över det...

så lördagen försvann och idag söndag har jag försökt att hinna allt som jag hade tänkt i helgen. min yogaledare sa(då jag rasslade in där 16.30 med andan i halsen) jag förstår inte varför alla sparar allt på att göra listan till helgerna!

näe inte jag heller- men ÄNDÅ hamnar jag ofta där. jag har släpat fram ett gammalt skåp ur gömmorna nere i källaren, hade tänkt ha det som linneskåp. jag har ett problem med det: det är målat allmogeblått!

passar inte..NEJ jag vill ha det vitt!

 passar ju absolut inte i mitt tvrum i källaren eftersom rummet går i vitt-lila-plommon(mest vitt ska erkännas hihi). men jag ska måla det vitt är tänkt problemet är att det är rosor på dörrarna
-kanske vill jag spara dem men frågan är hur??


hur skulle du göra om skåpet var ditt??

jag funderar så det knakar har du någon bra ide att dela med mig?

dröm sött!!

kramelikram ELLINOR

2 kommentarer:

 1. Hej söta du!
  Skåpet kommer bli jätte fint och passa in bra när du målat det... Men är inte dörrarna vita? Kan du inte bara måla det övriga i samma vita färg? Annars har jag nog inget bra tips tyvärr! Hm jodå det är typisk det där med att man även om man försöker står på söndagen och har massor att göra som man inte gjort under veckan... Men jag jobbar på det och har blivit mycket bättre;)..
  Krameli kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej anki!

   nej dörrarna är babyblå/isblå men ser ganska vita ut. jag kunde ju spara dem och måla resten vitt, får se;))

   Radera